BÅGE BYGG

Båge Bygg är ett byggföretag som utför allt från små renoveringar tillstörre nyproduktioner och ombyggnationer till totalrenoveringar och större takpåbyggnader. Med stort hjärta och en behovsanpassad byggprocess utför vi byggnadsprojekt för kommersiella och kommunala fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi genomför de flesta av våra projekt på totalentreprenad så du som kund kan känna dig trygg med att vi tar hand om ditt projekt från ax till limpa.

Sedan starten 1997 har vi vuxit från att vara ett mindre byggföretag till att vi år 2015 omsatte 200 miljoner kronor.

Idag arbetar vi med att renovera enskilda lägenheter, vi totalrenoverar just nu ett flerbostads-hus och bygger om en kontorsfastighet samtidigt som vi adderar två nya våningar på taket av ett bostadskvarter. Hos oss är små som stora projekt välkomna och inget är omöjligt.

 

TIDSPLANEN ÄR HELIG

Ett byggprojekt handlar till stor del om logistik och planering. Alla delar i byggnadsprocessen går i varandra och dessa måste planeras och utföras enligt tidsplan för att inte få stora ekonomiska konsekvenser. För oss är tidsplanen helig, blir det förseningar påverkar och fördyrar det inte bara ekonomiskt utan inverkar även på stämning på byggarbetsplatsen.

Ett av våra viktigaste ledord är tydlighet. För oss betyder det att vi alltid är närvarande i processen, vi kommunicerar och diskuterar genom hela byggnationen och ser till att vi håller vad vi lovar. Det viktigaste för oss är att du som kund blir nöjd, inte bara med slutresultatet, utan även med hela byggprocessen. Våra lyckade referensprojekt, plus att våra kunder ofta rekommenderar oss är det bästa kvittot på att det vi gör ett bra jobb.

Michael Båge

VD / Båge Bygg

”Vi ställs i princip varje dag inför nya utmaningar och situationer som kräver att vi snabbt och kostnadseffektivt hittar en lösning. Det är just denna kreativitet och att tillsammans hitta de smartaste och bästa lösningarna som gör vårt arbete så roligt.”

TRYGGHET I BYGGPROCESSEN

Som kund hos Båge Bygg har du alltid en kontaktperson som har specialistkompetens inom just den typen av byggnation som ska genomföras. Denna projektledare bildar tillsammans med arbetsledaren, hantverkare och underleverantörer ett engagerat och professionellt team som alltid finns nära till hands för dig som kund.

Genom vår  erfarenhet och professionella hantering av varje unika projekt ger vi dig den trygghet och vägledning som krävs. Vi är rådgivare genom hela byggprocessen och skräddarsyr en helt färdig produkt som anpassas efter just dina behov.

VÅRA TJÄNSTER

 

Ombyggnation

Ombyggnation

En ombyggnation handlar om att anpassa och förfina delar av en fastighet medan andra delar behålls.

Nyproduktion

Nyproduktion

Att förverkliga andras idéer och drömmar är till stor del vad nyproduktion handlar om.

Bygga på tak

Bygga på tak

Att bygga på taket ger oanade möjligheter och är en speciell utmaning för alla inblandade.

Totalrenovering

Totalrenovering

Totalrenoveringar är stora omfattande projekt som ställer extra höga krav på oss som leverantör.